Meteen naar de inhoud

Privacybeleid van RPharma B.V.

Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Vitamineplanner.nl behandelt uw persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten, vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Als u bijvoorbeeld een bestelling plaatst, zich abonneert op onze nieuwsbrief of informatie opvraagt verstrekt u vrijwillig persoonlijke informatie. Vitamineplanner.nl verzamelt persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, antwoorden op de vragen in onze online test, naam van uw bank c.q. bankrekening-/creditcardgegevens en de bestelhistorie.

Deze persoonlijke gegevens worden gebruikt om een supplementenpakket op maat samen te stellen, uw bestelling volgens de gemaakte overeenkomst uit te voeren, voor algemene communicatie, om klachten en terugvorderingen te verwerken en voor onze klantenservice. Vitamineplanner.nl verplicht zich om 100% vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

De informatie wordt niet gedeeld met derden met uitzondering van bijv. de betalingsdienstverlener en de bezorgdienst die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. De betalingsdienstverlener en de bezorgdienst, krijgen van ons alleen de noodzakelijke gegevens. Uw e-mailadres gebruiken wij slechts om de bestelling te bevestigen en met u te communiceren (via nieuwsbrief of orderbevestiging).

Wij garanderen U dat Uw gegevens alleen intern worden gebruikt voor marktonderzoek, statistische analyses en ter verbetering van onze diensten. U heeft het wettelijke recht om tegen dit gebruik van uw gegevens protest aan te tekenen.

U heeft te allen tijde het recht om de informatie die wij over u bijhouden in te zien, te veranderen, aan te vullen of te verwijderen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@vitamineplanner.nl.