Meteen naar de inhoud

Vitamines verpakken in blisterverpakkingen

De vitamine kaart wordt verpakt in een zogenaamde blisterverpakking. Door deze overzichtelijke manier van verpakken is het voor de gebruiker meteen duidelijk welke vitamines er elke dag moeten worden genomen. Daarnaast biedt de kaart veel ruimte voor branding en extra informatie over de inhoud. Bovendien zorgt het compacte formaat van de kaart ervoor dat deze gemakkelijk getransporteerd en zelfs per post afgeleverd kan worden. Ideaal voor vitamines per post.

Vitamines verpakken in blister, de voordelen:

Extra service voor gebruiker

Door het aanbieden van vitamines in blisterverpakkingen kunnen de vitamines op een aantrekkelijke manier worden verpakt in een gebruiksvriendelijke verpakking.

Gepersonaliseerde print

De informatie en lay-out van de kaart zijn gemakkelijk aan te passen. Het toevoegen van extra informatie over de inhoud, het drukken van een specifiek logo of het plaatsen van extra foto’s is allemaal mogelijk. Dit zorgt voor extra ruimte voor branding.

Geautomatiseerd vullen van blisterverpakkingen

Met de VBM Blister Packing Machine vullen we kaarten met vitamines en suplementen op een veilige en efficiente wijze. Het is ook mogelijk met een eigen VBM machine eigen vitamines zelf te verpakken.

Voordelen voor de gebruiker

Handig in gebruik

De vitamine kaart is eenvoudig in gebruik en licht en gemakkelijk om mee te nemen. Elke blistercup is geperforeerd, zodat losse cups eenvoudig mee te nemen zijn voor onderweg. Handig voor bijvoorbeeld een weekeindje weg..

Uitgebreide informatie over vitamines.

Alle vitamine kaarten hebben aan de binnenzijde veel ruimte voor extra informatie over de verpakte vitamines of supplementen.

Handig bij het verzenden van vitamines per post

Door het compacte en platte formaat, kan de vitamine kaart eenvoudig door een brievenbus. Hierdoor wordt het verzenden van vitamine per post mogelijk.

Gezonde werknemers zijn fitter en minder vaak ziek. Een gezonde werkvloer staat voor een gezonde onderneming. Met deze onderstaande tips kun je zorgen dat je werknemers duurzaam inzetbaar blijven.

Voldoende beweging en rust

Sporten zorgt voor ontspanning en reduceert stress. Daarbij draagt sporten ook bij aan een gezonde levensstijl. Om dit te stimuleren kan een sportabonnement worden aangeboden maar ook op kleinere schaal kunnen werknemers woorden gestimuleerd voldoende te bewegen. Door bijvoorbeeld je werknemers te stimuleren met de fiets naar werk te komen in plaats van met de auto. De trap nemen in plaats van de lift, of in de pauze even een blokje om, dragen ook bij aan een goede gezondheid..

Gezonde voeding

Gezonde voeding en gevarieerd eten zorgen voor de benodigde vitamines en goede voedingsstoffen. Dit resulteert in het voorkomen van chronische ziekten en daardoor verzuim. Stimuleer gezonde voeding door dit voornamelijk aan te bieden in de bedrijfskantine of tijdens de lunch in plaat van vette kroketten of andere gefrituurde happen.

Interesse in een van onze vitaminekaarten?

Bel of mail voor meer informatie met onze medewerkers:

info@vitamineplanner.nl

070 308 32 20