Meteen naar de inhoud

Vitaminekaarten voor werknemers

Een gezond bedrijf heeft gezonde medewerkers. Met VitaminePlanner kan een gezonde levensstijl van medewerkers worden ondersteunt.

Vitaminekaarten voor werknemers

Vitaliteit en productiviteit gaan hand in hand. Daarom kijken ondernemers ook steeds meer naar de gezondheid van zowel hun onderneming als werknemers. Gezonde werknemers hebben een positieve invloed op de onderneming. Dit kan leiden tot betere prestaties, minder ziekteverzuim en voor de werknemers zelf een betere balans tussen werk en privé. Investeer daarom in de vitaliteit van jouw werknemers. Vitamineplanner.nl biedt een dagelijkse basis met vitamines om jouw werknemers hier direct bij te ondersteunen.

Eigen logo op kaart?

Het ontwerp van de standaard kaarten kan ook worden aangepast zodat deze perfect aansluit bij het bedrijf. Dit kunnen kaarten zijn met eigen logo maar het is ook mogelijk een ontwerp te maken met een compleet eigen look & feel.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor een aangepast ontwerp.

Gezonde werknemers?

Gezonde werknemers zijn fitter en minder vaak ziek. Een gezonde werkvloer staat voor een gezonde onderneming. Met deze onderstaande tips kun je zorgen dat je werknemers duurzaam inzetbaar blijven.

Voldoende beweging en rust

Sporten zorgt voor ontspanning en reduceert stress. Daarbij draagt sporten ook bij aan een gezonde levensstijl. Om dit te stimuleren kan een sportabonnement worden aangeboden maar ook op kleinere schaal kunnen werknemers woorden gestimuleerd voldoende te bewegen. Door bijvoorbeeld je werknemers te stimuleren met de fiets naar werk te komen in plaats van met de auto. De trap nemen in plaats van de lift, of in de pauze even een blokje om, dragen ook bij aan een goede gezondheid..

Gezonde voeding

Gezonde voeding en gevarieerd eten zorgen voor de benodigde vitamines en goede voedingsstoffen. Dit resulteert in het voorkomen van chronische ziekten en daardoor verzuim. Stimuleer gezonde voeding door dit voornamelijk aan te bieden in de bedrijfskantine of tijdens de lunch in plaat van vette kroketten of andere gefrituurde happen.

Interesse in een van onze vitaminekaarten?

Bel of mail voor meer informatie met onze medewerkers:

info@vitamineplanner.nl

070 308 32 20